Wie zijn wij?

Het kan dus écht: één creatief reclameburo dat álles kan bieden. Scherpe planning, een eerlijke prijs én ook nog eens bovenop de uitvoering zitten. Zowel offline als online. En indien gewenst zelfs op lokatie. Drukwerk, website of animatie. Een wervende tekst, fotografie of evenement… wij maken het voor je. Met een perfect resultaat. Omdat wij hier goed in zijn en jij je kunt richten op waar jij goed in bent. Zo ben je verzekerd van de kwaliteit die jij wenst!

Wij zijn OudZuid Ontwerp mediavormgevers

Creatief. Flexibel. Oplossingsgericht.

carlo_polman

Carlo Polman, eigenaar en grafisch vormgever

OudZuid Ontwerp is in 2005 opgericht door Carlo Polman. Hiervoor heeft Carlo bijna 10 jaar gewerkt als coördinerend vormgever bij een van de grootste educatieve uitgever van Nederland. Daarna werd hij partner bij een klein reclameburo. Bij OudZuid Ontwerp werken wij aan de meest uiteenlopende opdrachten voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Van de schoenmaker om de hoek tot de multinational uit het midden van het land. Deze gevarieerdheid in opdrachtgevers vinden wij fijn.

Wij, wij, wij… Wat kletst die gozer nou? Hij werkt toch alleen?

Deels waar. OudZuid Ontwerp mediavormgevers versterkt zich maar al te graag met andere vakidioten die inspireren, verbazen, leren en helpen met het maken van nóg beter werk. Met een groot aanvullend netwerk van fotografen, drukkerijen, website-specialisten en DTP-ers kunnen we elke klant maatwerk bieden. We begeleiden het proces van A tot Z. We denken mee in oplossingen, planningen én budget. Op deze manier kunnen wij als eenpitter voor elke opdracht het beste bieden én continuïteit garanderen.

Kortom… flexibiliteit, continuïteit en constructiviteit!

OudZuid Ontwerp is nu al weer ruim vijftien jaar gevestigd in het oude, karakteristieke centrum van Dieren nabij de IJssel en de Veluwezoom, tegenwoordig ook wel Oud-Zuid genoemd 😉 Dieren is een dorp in de gemeente Rheden, centraal gelegen in Gelderland tussen Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem en Zutphen.

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met een stevige educatieve basis. De bekende Adobe Creative Cloud-pakketten zoals InDesign, Illustrator en Photoshop hebben geen geheimen meer. Natuurlijk zijn ook de CMS-systemen zoals WordPress, Magento en Joomla ons niet vreemd.

Door middel van een persoonlijk gesprek leren wij jou en jouw organisatie kennen; zo wordt helder wat de behoeften en doelstellingen zijn. Wij maken vooraf duidelijke afspraken en leggen deze vast in heldere offertes om misverstanden of verrassingen achteraf te voorkomen. Natuurlijk wordt je tijdens het project over de voortgang op de hoogte gehouden; zo is er voortdurend ruimte om bijstellingen en aanvullende wensen door te voeren en staan we nooit voor verrassingen.

Is je interesse gewekt?
Neem dan contact met me op via mail of bel 0313-49 66 57.

 

OudZuid Ontwerp mediavormgevers

Prinsenstraat 10
6953 BT  Dieren
0313 49 66 57
06 40 70 51 16

Mail ons via deze link
BTW-nummer NL001590176B63
KvK centraal Gelderland 09161402

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!