0313 - 49 66 57      0313 - 49 66 57     

BRANDWEER NEDERLAND.

De meest bekende activiteit van Brandweer Nederland is het blussen van branden. Maar de brandweer doet natuurlijk veel meer. Ze zijn op alle mogelijk manieren actief op het gebied van brandveiligheid en rampenbestrijding. Van controle op en advies over bouwvoorschriften en brandveiligheidsverordeningen tot het geven van voorlichting. Ze proberen incidenten te voorkomen, maar als het mis gaat kun je op hen rekenen.

Infographics, brochures en handreikingen.

Al sinds het begin van onze oprichting mogen wij Brandweer Nederland tot een van onze vaste opdrachtgevers rekenen. Advies bij het ontwikkelen van de interne- en externe communicatie. Vormgeving van brochures, leidraden en handreikingen. Vervaardigen van infographics om complexe problematiek eenvoudiger begrijpbaar te maken. De branding rondom de diverse symposia. Zij rekenen op ons!

“Schitterend indrukwekkend beeldmateriaal, gecombineerd met een afgeleide van de bekende striping, stoere rood- en goud- gekleurde volvlakken, maken dat elke uiting weer herkenbaar Brandweer Nederland wordt.”

Wil je meer weten over deze opdrachtgever?
Kijk dan eens op www.brandweer.nl


Je bent overtuigd!

Je wilt ook samenwerken met OudZuid Ontwerp.
Neem dan contact op en we gaan iets moois maken.