0313 - 49 66 57      0313 - 49 66 57     

CPOB.

Best bijzonder

CPOB is een onderwijsorganisatie met 16 basisscholen en 1 speciale basisschool in de gemeenten Buren, Culemborg, West Betuwe, Tiel en Zaltbommel.

“Bij CPOB vinden we het belangrijk dat onze leerlingen opgroeien in een mooie, duurzame en gezonde wereld. Ook willen we dat onze leerlingen hun steentje bij kunnen dragen aan deze wereld. Dat doen wij door kinderen te laten ontdekken wie zij zijn, hen te leren dat het belangrijk is om voor elkaar te zorgen en hen aan te moedigen om zich te blijven ontwikkelen. Op die manier helpen wij ze om met (zelf)vertrouwen te kijken naar de toekomst: Kom maar op wereld!”

Vormgeven strategische koers.

CPOB heroverweegt haar strategische koers. Om het resultaat te duiden, mochten wij het Governance handboek, het koersdocument en het magazine Bloei vormgeven. Vooral het magazine draagt bij aan de draagkracht van de heroverwogen strategisch koers en betrokkenheid van de organisatie. In navolging hiervan zijn wij betrokken bij de restyling van het huidige overkoepelende beeldmerk en de 17 afzonderlijke beeldmerken van de diverse basisscholen. Best bijzonder.

Wil je meer weten over deze opdrachtgever?
Kijk dan eens op www.cpob.nl


Je bent overtuigd!

Je wilt ook samenwerken met OudZuid Ontwerp.
Neem dan contact op en we gaan iets moois maken.