Dutch Design Awards

bernet.nl

Over de opdrachtgever

Met ruim zevenhonderd inzendingen is deze editie van de Dutch Design Awards, de Nederlandse Designprijzen, een succesvol en onontkoombaar feit. De Nederlandse Designselectie is verdeeld over vijftien categoriƫn. Vijftien etalages gevuld met nominaties. Het zijn etalages geworden waar niemand aan voorbij kan gaan zonder zich te realiseren hoe groot de invloed van ontwerpers is geworden op ons dagelijks leven.

Centraal in iedere opstelling het ontwerp dat in ogen van de deskundige jury’s typerend en toonaangevend actueel is. Met daaromheen een rijkdom aan bewonderenswaardige, innovatieve, slimme, verbazende, uitdagende, indrukwekkende, creatieve of gewoon mooie mededingers.

De tijd waarin we leven, gevangen in vormgeving.

Resultaat

Voor ThiemeMeulenhoff hebben wij Kiliaan, een methode taalvaardigheid Nederlands voor de tweede fase mogen ontwerpen. Het ontwerp bevat schitterende illustraties van de hand van Bernet Ragetli. Dit ontwerp is genomineerd voor de Nederlandse Designprijzen. Tijdens een feestelijke uitreiking in Amsterdam werd deze nominatie bekroond met een mooie gedeelde tweede plek.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!