OudZuid Ontwerp mediavormgevers

Wij zijn OudZuid Ontwerp mediavormgevers.

Creatief. Flexibel. Oplossingsgericht.

Het kan dus écht: één creatief reclameburo dat álles kan bieden. Offline én online. Van een pixel-perfect ontwerp van je website of tot een huisstijl, (animerend)logo, brochure, magazine of andere reclame-uiting. Scherpe planning, een eerlijke prijs en bovenop de uitvoering zitten. Drukwerk, website of animatie. Een wervende tekst, fotografie of evenement… wij maken het voor je. Met een waanzinnig resultaat. Omdat wij hier goed in zijn en jij je kunt richten op waar jíj goed in bent. Zo ben je verzekerd van de kwaliteit die je wenst!

Helder, een beetje eigenzinnig, maar altijd in dienst van de opdrachtgever.

Sinds 2005 werken wij aan de meest uiteenlopende opdrachten voor de meest diverse opdrachtgevers. Van de schoenmaker om de hoek tot de multinational uit het midden van Nederland. Deze gevarieerdheid in opdrachten vinden wij fijn. Het houdt ons scherp.

Wij begeleiden het proces van A tot Z. We denken mee in oplossingen, planningen en budget. Maar al te graag versterken we onszelf met andere vakidioten die ons inspireren, verbazen, leren en helpen met het maken voor nog beter werk. Met een groot netwerk van bijvoorbeeld front-end developers, fotografen, drukkerijen, website-specialisten en DTP-ers kunnen we elke klant maatwerk bieden.

Door middel van een persoonlijk gesprek leren wij jou en jouw organisatie kennen; zo wordt helder wat je behoeften en doelstellingen zijn. Wij maken vooraf duidelijke afspraken en leggen deze vast in heldere offertes om misverstanden of verrassingen achteraf te voorkomen. Natuurlijk informeren wij je tijdens het project over de voortgang; zo is er voortdurend ruimte om bijstellingen en aanvullende wensen door te voeren en staan we nooit voor verrassingen. De bekende Adobe-pakketten zoals InDesign, Illustrator en Photoshop hebben geen geheimen meer. Ook de CMS-systemen zoals WordPress, Magento, Joomla zijn ons niet vreemd.

Kortom… flexibiliteit, diversiteit, continuïteit en constructiviteit!

OudZuid Ontwerp mediavormgevers

Prinsenstraat 10
6953 BT  Dieren
0313 49 66 57
06 40 70 51 16

info@oudzuidontwerp.nl

BTW-nummer NL00159016B63
KvK centraal Gelderland 09161402

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!