0313 - 49 66 57      0313 - 49 66 57     

OUDZUID ONTWERP.

mediavormgevers uit Dieren

Het kan dus écht. Géén blabla met woorden waar je niets van snapt… Creatief, betrouwbaar én to-the-point. Dat is wat OudZuid Ontwerp mediavormgevers is. Eén aanspreekpunt. Een grafisch ontwerper die je begeleidt bij het visueel vertalen van jouw wensen. Een (animerend)logo. Een huisstijl. Een website. Een brochure. En nog veel meer. Online of offline. Altijd een eindresultaat die perfect matcht bij de identiteit van jouw bedrijf.

Een logo, brochure, website of animatie.

Wij hebben een natuurlijke aversie tegen het niet nakomen van afspraken. Mede daarom ook hebben wij door de jaren heen een groot aanvullend betrouwbaar netwerk van fotografen, website-specialisten, drukkerijen en DTP-ers opgebouwd. Hierdoor bieden we élke klant maatwerk en kunnen we altijd onze afspraken nakomen.

Wij denken mee in oplossingen, planning én budget.

Een wervende tekst, fotografie, belettering of evenement… wij regelen het voor je. Omdat wij hier goed in zijn! Zo kun jij je richten op jouw business. Waar jij goed in bent. Dát klinkt goed hè!?


“Zeer kundig, geduldig en onderscheidend. Een aanrader!”

“Meedenken op een wijze wat je hoopt! Dankzij zijn creativiteit en vakmanschap hebben wij nu een beeldmerk met een visie.”


“Carlo doet wat hij belooft. Afspraak is afspraak. Zeer prettig om mee samen te werken.”

www.oudzuidontwerp.nl

Je bent overtuigd!

Je wilt samenwerken.
Neem dan contact op en we gaan iets moois maken.