0313 - 49 66 57      0313 - 49 66 57     

Wie.

 

Leuke plaatjes allemaal. Het ziet er inderdaad súper uit. Maar wie is die gozer eigenlijk?

OudZuid Ontwerp is in 2005 opgericht door mij, Carlo Polman. Nu al weer dik vijftien jaar gevestigd in het oude, karakteristieke centrum van Dieren met zicht op de IJssel en de Veluwezoom, tegenwoordig ook wel Dieren Oud-Zuid genoemd.

 

Na mijn studie in Eindhoven zette ik mijn eerste creatieve stapjes bij een kranten- en tijdschrift-uitgeverij in het Brabantse land. Daarna heb ik bijna 10 jaar ervaring opgedaan als coördinerend vormgever bij één van de grootste educatieve uitgeverij van Nederland. Ik werkte nauw samen met uitgevers, marketeers en DTP-ers, Zowel intern als extern. Hierna waagde ik de stap als zelfstandig ondernemer en werd mede-eigenaar van een klein reclamebureau in Lochem. Tót ik de stoute schoenen aan kon en ik aan een nieuw avontuur begon… OudZuid Ontwerp mediavormgevers.

 

Ik ben flexibel en denk graag mee in oplossingen, planningen én budget. Op deze manier kan ik voor elke opdracht het beste bieden met een wów-effect als eindresultaat.

 

Bij OudZuid Ontwerp werken wij aan de meest uiteenlopende opdrachten voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Van de schoenmaker om-de-hoek tot de multinational uit het midden van het land. Deze gevarieerdheid in opdrachtgevers vinden wij fijn. Het houdt ons scherp.

 

“Wij, wij, wij… Wat kletst die gozer nou? Hij werkt toch alleen?”

 

Deels waar… OudZuid Ontwerp versterkt zich maar al te graag met andere vakidioten. Liefhebbers die inspireren, verbazen, leren en helpen met het maken van nóg mooier werk. Met een groot aanvullend netwerk van specialisten kunnen we élke klant maatwerk bieden.

 

Ow ja… het spreekt natuurlijk voor zich dat de Adobe-pakketten zoals InDesign, Illustrator, Photoshop en Animate én WordPress geen geheimen meer hebben.

carlo, polman, oudzuid, wie
dieren, oud, zuid, ijssel, veluwezoom, veluwe
visitekaartje, oudzuid, ontwerp, dieren, carlo, polman, huisstijl