Wie zijn wij oud?

Het kan dus écht: één creatief buro dat alles kan bieden. Scherpe planning, een eerlijke prijs én ook nog eens bovenop de uitvoering zitten. Zowel ón- als offline én op lokatie. Drukwerk, een wervende tekst, fotografie, een digitale publicatie, webbouw, een evenement… wij ontzorgen je met een perfect resultaat. Omdat wij hier goed in zijn en jij je kunt richten op waar jij goed in bent. Zo ben je verzekerd van de kwaliteit die jij wenst!

Wij zijn OudZuid Ontwerp mediavormgevers.

Creatief. Flexibel. Oplossingsgericht.

Wij, wij, wij… Wat kletst die gozer nou? Hij werkt toch alleen?

Deels waar. OudZuid Ontwerp mediavormgevers versterkt zich maar al te graag met andere vakidioten die inspireren, verbazen, leren en helpen met het maken van nóg beter werk. Met een groot aanvullend netwerk van fotografen, drukkerijen, website-specialisten en DTP-ers kunnen we elke klant maatwerk bieden. We begeleiden het proces van A tot Z. We denken mee in oplossingen, planningen én budget. Op deze manier kunnen wij als zzp-er voor elke opdracht het beste bieden én continuïteit garanderen.

Kortom… flexibiliteit, continuïteit en constructiviteit!

Sinds 2005 werken wij aan de meest uiteenlopende opdrachten voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Van de schoenmaker om de hoek tot de multinational uit het midden van het land. En deze gevarieerdheid vinden wij fijn. De basis van OudZuid Ontwerp is in de gemeente Lochem gelegd maar wij zijn nu al meer dan tien jaar gevestigd in het oude, karakteristieke centrum van Dieren nabij de IJssel en de Veluwezoom. Centraal gelegen in Gelderland tussen Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem en Zutphen. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met een stevige educatieve basis. De bekende Adobe Creative Cloud-pakketten zoals InDesign, Illustrator en Photoshop hebben geen geheimen meer. Natuurlijk zijn ook de CMS-systemen zoals WordPress, Magento en Joomla ons niet vreemd.

Door middel van een persoonlijk gesprek leren wij jou en jouw organisatie kennen; zo wordt helder wat de behoeften en doelstellingen zijn. Wij maken vooraf duidelijke afspraken en leggen deze vast in heldere offertes om misverstanden of verrassingen achteraf te voorkomen. Natuurlijk wordt je tijdens het project over de voortgang op de hoogte gehouden; zo is er voortdurend ruimte om bijstellingen en aanvullende wensen door te voeren en staan we nooit voor verrassingen.

 

OudZuid Ontwerp mediavormgevers

Prinsenstraat 10
6953 BT  Dieren
0313 49 66 57
06 40 70 51 16

Mail ons via deze link
BTW-nummer NL00159016B63
KvK centraal Gelderland 09161402 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!