Diverse websites

Hierboven zie je enkele voorbeelden van websites en webshops die wij ontworpen hebben of mee bezig zijn. Alle online uitingen die wij ontwerpen zijn natuurlijk responsive. Leesbaar op elk willekeurig device: mobiel, tablet of computer. Het ligt aan de omvang en complexiteit of wij de websites zelf technisch bouwen óf dat wij hiervoor specialisten vragen. CMS-systemen zoals WordPress, Magento(2), Joomla en OpenCart zijn ons verre van vreemd.

Wij horen vaak: “Ik wil een nieuwe website.” Maar als wij vervolgens doorvragen krijgen we zelden een écht doel te horen. Nog veel te vaak wordt het maken van de website als doel gezien, terwijl de website niet meer dan een middel is om het doel te behalen.

Je wilt bijvoorbeeld de uitstraling van jouw merk versterken.
Of je wilt jouw bezoekers informeren. Je wilt meer producten verkopen. Of je wilt in contact komen met jouw (potientiële) klanten.

Zoals je ziet zijn dit hele andere doelen dan “ik wil een nieuwe website”. De tijd dat een website niet meer was dan een online visitekaartje is namelijk voorbij; Mobile First is nu de lat. De website is een verlenging van jouw bedrijf, een kanaal dat onder andere voor meer uitstraling, omzet, klanten, sollicitanten en/of informatievoorziening kan zorgen.

Wij begrijpen dit als geen ander!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!