0313 - 49 66 57      0313 - 49 66 57     

V.V. DIEREN.

Voetbalvereniging

“De afgelopen 10 jaar heeft v.v. Dieren op voetbalgebied vele mooie en spannende wedstrijden mogen beleven. Een flink aantal kampioenschappen en promoties als klinkende resultaten bij mogen schrijven. Terwijl op activiteitengebied tal van evenementen zijn georganiseerd. Met tot doel mensen samen te brengen, elkaar te ontmoeten, te ontwikkelen. Te zorgen voor fijne ervaringen en dierbare herinneringen. Samen bouwen aan een vv. Dieren als een reëel ambitieuze, gezellige en gastvrije voetbalvereniging.”

Vormgeving, druk en flowpack

Voetbalvereniging Dieren bestond in 2022 10 jaar. 10 jaar vol herinneringen. Herinneringen gaan met name in eenieders hoofd en hart zitten, maar bij tijd en wijle worden ze ook tastbaar. Bijvoorbeeld in de vorm van foto’s. Met die insteek in gedachte is het idee van een voetbalplaatjes verzamelalbum ontstaan. 

Wij zijn trots dat wij dit volledige traject hebben mogen begeleiden. Vormgeving van de stickers, het album en POS-materiaal. Het drukwerk. Het flowpacken. En wanneer eenmaal bij elkaar verzameld, vormt het verzamelalbum een onderdeel van mooie ervaringen en herinneringen die aan v.v. Dieren kleven.

Wil je meer weten over deze opdrachtgever?
Kijk dan eens op www.vvdieren.nl


Je bent overtuigd!

Je wilt ook samenwerken met OudZuid Ontwerp.
Neem dan contact op en we gaan iets moois maken.